HTML

Csoki

mindennapokról.

2008.07.24. 19:01 SosCsoki

Wall-e

https://www.youtube.com/watch?v=k3qxkuy7M-k

Mi történne, ha az emberiségnek el kéne hagynia a Földet, de valaki elfelejtené kikapcsolni az utolsó robotot? Több száz magányos éven át végezte a munkát, amire programozták, de WALL-E (Watt - takarékos Lánctalpas kivitelű Limlom - és hulladékkezelő - E sorozat) a kacatok gyűjtése mellé végre új életcélt talál magának, amikor megismeri az EVA névre hallgató ügyes keresőrobotot. Ő jön rá, hogy WALL-E teljesen véletlenül rátalált a bolygó jövőjének és túlélésének kulcsára, és szinte azonnal vissza is repül az űrbe, hogy jelentse ezt a fontos felfedezést az emberiségnek, akik arra várnak, hogy mikor jön el az idő, amikor már biztonságban térhetnek vissza anyabolygójukra. Közben magányos kis robotunk türelmetlenné válik, és EVA (Extraterresztriális Vegetáció Analizáló) nyomába ered a végtelen világűrön át, hogy minden idők leglátványosabb, legizgalmasabb és legviccesebb kalandjait élje át, ami valaha nagyvászonra került.

Tegnap este néztem meg ez azt nagyon jó filmet. Ez télleg nagyon jó. Vicces, aranyos, tanulságos és nagyon jól elkészített animációs film. Aki tudja az nézze meg, és ezt télleg mindenkinek tudom ajánlani, a kisgyerekektől az idősebbekig.
(premier előtti vetítésen voltam, és hát tele volt a terem.melettünk meg lefoglaltak 2 széket előre. és ki ült arra a két helyre, közvetlenül mellettünk?? hát Talmácsi Gábor és az öccse :D jó mi? )

-szennyeződés- briii, hhhhhrggrr..

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://soscsoki.blog.hu/api/trackback/id/tr44584003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása